Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, iletişimci-yazar Ferhat Murat, Millet Haber Ajansı Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı programına konuk oldu.

İYİ PARTİ'DEN İSTİFA ETMİŞTİ

İYİ Parti'nin yerel seçimlerde 81 ilden aday çıkarma stratejisini yanlış bulduğunu belirterek 10 Kasım 2023 tarihinde partisinden istifa eden İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Bahadır Erdem, Cumhuriyet Halk Partisi'ne katılacağı yönündeki iddialar üzerine Yarkadaş'a konuştu.

Yarkadaş "Prof. Dr. Bahadır Erdem’le konuştum. Bahadır Erdem yarın CHP’ye katılıyor. CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in daveti üzeirne bugün çok geniş kapsamlı bir görüşme yaptılar. Az önce kendisini aradım. "Erdem'e CHP'ye katılıyor musunuz?" diye sorduğumda gülümsedi, "CHP'de konuşulan her şey 1 dakikada öğreniliyor" dedi. Erdem "Aklın yolu birdir, ben de bundan sonra CHP çatısı altında siyasi mücadeleme de devam edeceğim" dedi. Erdem, Özel'in yapacağı grup toplantısının ardından CHP'ye katılacak, Özel rozetini takacak." iadelerine yer verdi.