Dilan ve Engin Polat çifti, 10 ay süren tutukluluklarının ardından geçtiğimiz günlerde tahliye oldu.Eşinin tahliyesinin ardından sosyal medya orucunu tahliye günü kendi "Enerci" şarkısıyla bozan Dilan Polat yaptığı yeni paylaşımlarla resmen sosyal medyaya geri dönmüştü. 

SAĞLIK DURUMU HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Çiftin sosyal medya hesabından her paylaştığı gündeme bomba gibi düşerken Dilan Polat bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla takipçilerinden gelen soruları yanıtladı. İlk soru olarak sağlık durumu hakkında bilgi veren Polat, "İyi olduğumu düşünmüyorum. Kilo olarak 4 - 5 kilo aldım. Psikolojik olarak iyi değilim. Çok sayıda ilaç ve uyku ilacı kullanıyorum" dedi. 

ENGİN POLAT TAHLİYE GÜNÜ İŞTE BU YÜZDEN SİNİRLİYMİŞ

Ardından eşi Engin Polat için gelen 10 ay boyunca koğuşta tek başına ne yaptığı ve zamanın nasıl geçtiği sorusu geldi. Engin Polat ise soruya cevap vermedi. Ardından eşi Engin Polat'ın tahliye edildiği gün neden sinirli olduğunu açıkladı. Tahliye günü kendi 'enerci' şarkısıyla story çeken dilan Polat'ın storylerini gören eşi aşırı sinirden kafasını duvarlara vurduğunu ifade etti. 

"NELER YAŞADIM 10 AY"

Takipçisinde gelen 'eskisi gibi değilsin' sorusuna yanıt veren Polat, "Mümkün değil ki. Neler yaşadım 10 ay. çok zordu.." diyerek yanıtladı.  

BAYGINLIK GEÇİRDİĞİ ANLARI PAYLAŞTI

Sorulardan birine video ile yanıt veren Dilan Polat'ın o paylaşımı ise gündem oldu. Tahliye sonrası ' ilk eve geldiğinde ne yaptın' sorusuna cevap veren Polat araba kullandığı bir videoyu paylaştı. Evin önüne araba ile gelen Polat, araçtan inerken ise baygınlık geçirdi. 


SOSYAL MEDYANIN DİLİNE DÜŞTÜ

Polat'ın o hallerine çok sayıda yorum yaapıldı. Kimisi 'Araba kullanırken bir şey yoktu kamera görünce bayıldı' yorumları yaparken kimisi de haline üzüldü. Polat ise daha sonradan evin kapısını gördüğü için baygınlık geçirdiğini dile getirdi.