Ankara’daki Türk Havacılık ve Uzay Sanayi (TUSAŞ) önünde hareketli dakikalar yaşandı. Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bulunan TUSAŞ Tesisi önünde patlama meydana geldi.   Saldırıda 3 teröristten 2'si etkisiz hale getirildi. Terör saldırısında 4 kişinin şehit olduğunu ve 14 kişinin yaralandığını açıklandı. 

"MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN..."

BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, TUSAŞ'a düzenlene hain terör saldırısıyla ilgili şu ifadelere yer verdi; " TUSAŞ'a düzenlenen hain terör saldırısında şehit düşen kahramanlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum.  Aziz Milletimizin başı sağ olsun...

 "ASLA YILDIRAMAYACAK"

Hayatımızı vakfettiğimiz Milli Savunma Sanayii ve Milli Teknoloji Hamlesi yolunda bu menfur saldırılar biz Türk mühendislerini, teknisyenlerini ve savunma sanayii çalışanlarını asla yıldıramayacak.

"HİÇBİR SALDIRI BİZİ BU YOLDAN ÇEVİREMEYECEK"

Bizler bu toprakların geleceğini inşa eden nesiller olarak, vatanımız ve milletimiz için kanımızla, terimizle çalışmaya devam edeceğiz. Bu yolda attığımız her adımla şehitlerimizin aziz hatırasını ilelebet yaşatacak ve milletimizin gururunu daima yücelteceğiz.  Hiçbir tehdit, hiçbir saldırı bizi bu yoldan çeviremeyecek. #MilliTeknolojiHamlesi yolundan asla ve asla DÖNMEYECEĞİZ!"