Selena dizisinde hayat verdiği 'Yüce Honos' karakteriyle genç nesil tarafından da tanınan 90 yaşındaki usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu, Yeşilçam döneminden bu yana sayısız film ve dizide rol aldı. 


Usta oyuncu gençlik yıllarında Yeşilçam'da canlandırdığı birbirinden farklı karakterlerle efsaneler arasında yer alan bir isim haline geldi.

SON HALİ ÜZDÜ

Yeşilçam'ın yıldızlarından olan ve Selena dizisinde 'Yüce Honos' karakterine hayat veren Kayhan Yıldızoğlu, son haliyle sevenlerini üzdü. Oldukça yaşlandığı görülen usta oyuncu, uzun zamandır ekranlarda yer almamasının nedenini gözler önüne sermiş oldu. 

Bir hayli yaşlandığı ve zayıfladığı görünen Yıldızoğlu, TikTok'ta yayımlanan bir video ile gündeme geldi.

Yaşına göre sağlığının iyi olduğunu söyleyen oyuncu, "Bu yaşta eskisi gibi hepinizi göremiyorum. Beraber zevkli anlar yaşayamıyoruz ama hepiniz kalbimdesiniz. Hepinizi hatırlıyorum ve anıyorum. Az önce dostum Bilge Zobu'nun adını duyunca dünyalar benim oldu. O kadar özledim o kadar özledim ki... Tiyatroda yıllarca beraber çalıştık. Bütün dostlarımı hatırlıyorum. Allah elimi, ayağımı biraz büzdü ama Allah'tan beynim çalışıyor. Hepinizi hatırlıyorum ve sevgiyle, dostlukla, iyi niyetlerle anıyorum" ifadelerini kullandı.