Ünlü rock şarkıcısı ve Ahbap Derneği Başkanı Haluk Levent, sosyal medya hesabı üzerinden flaş bir açıklamada bulunarak geçen yıl kan değerlerini ölçtürdüğünü ve sonuçların oldukça yüksek çıktığını belirtti. Levent, bu nedenle sosyal medyadan uzak duracak. 

Levent, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Geçen yıl 24 Mayıs günü kan değerlerimi ölçtürmüştüm hastanede. Açlık kan şekeri 341, Hba1c ise 13.5 çıkmıştı. Evet, yanlış görmüyorsunuz. Maalesef öyleydi.

Sağlıklı yaşam ve spor yapmasına rağmen değerlerinin yeterince düzelmediğinin altını çizen  şarkıcı, bir yıldır sağlıklı beslenme ve full spor sonucunda değerler bayağı düştü ama yeterli değil. Çünkü spor da yapsan sağlıklı da beslensen eğer hayatında stres varsa şekeri tetiklediğini söyledi doktorlarım. Ve bugün uzun toplantılar sonucu kararlar aldık. Bir müddet sosyal medyadan da uzak durmamı söylediler.

SOSYAL MEDYA HESABINI ÇALIŞMA ARKADAŞLARINA DEVRETTİ

Evet sosyal medyanın da bende stres oluşturduğunu düşünmüşler. (Doğru düşünmüşler ) Bu sürecin yönteminde, mikrobiyom esaslı sağlıklı yaşam desteği için Prof.Dr. Meltem Yalınay’a, endokrinolojik tedavi desteği için Doç. Dr. Arzu Or Koca’ya teşekkür ederim. Evet bir müddet konserlerimle , stüdyo çalışmalarıyla ve deprem bölgesindeki Ahbap faaliyetlerine yoğunlaşacağım." dedi. 

Levent, sosyal medya hesaplarını Ahbap ekibinin yöneteceğini söyleyerek “Haydi bana biraz müsaade. Arkamdan çok konuşmayın" dedi.