Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da Rıza Baba'nın kızı Pınar karakteriyle ekranda boy gösteren oyuncu Pınar Aydın'ın son hali şaşırttı. İşte oyunculuğu bırakan ve evlenip Giresun'a yerleşen Pınar Aydın'ın son hali...

Akademi Türkiye yarışmasıyla tanınmaya başlayan Pınar Aydın, Savcının Karısı ile oyunculuğa adım atmıştı.

Daha sonra kariyerinin dönüm noktası olacak olan Arka Sokaklar dizisinde rol alan ünlü isim bir süre sonra sahip olduğu şöhreti elinin tersiyle iterek İstanbul'u terk etti. Pınar Aydın'ın son halini görenler gözlerine inanamadı.

İŞTE PINAR AYDIN'IN SON HALİ...

2015 yılında eski futbolcu Harun Ovalıoğlu ile nikah masasına oturan ve şöhreti bir kenara iten Aydın, evlendikten bir süre sonra Giresun'a taşındı.



Ünlü ismin bu evlilikten iki çocuğu bulunuyor. 41 yaşındaki güzel oyuncu sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar ile dikkatleri üzerine çekiyor.



PINAR AYDIN KİMDİR?

16 Temmuz 1981 yılında Bursa'da dünyaya gelen Pınar Aydın, lise yıllarından itibaren müziğe ilgi duydu. Mimar bir baba ve memur emeklisi bir annesin kızı olan Aydın'ın dört kız kardeşi bulunuyor. İstanbul Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesi kazanarak İstanbul'a gelen Aydın, üniversite yıllarında da müzikle ilgilendi.


Gitar çalan ve resim yapan şarkıcı, 2004 yılında Atv ekranlarında düzenlenen Akademi Türkiye programına katıldı. Yarışmada üçüncü olan Aydın, 2011 yılında 'Dur Dedim' isimli albümünü çıkardı.

Programdan sonra müzik alanında beklenen başarıyı yakalayamayan Pınar Aydın, 2006-2008 yılları arasında Arka Sokaklar dizisinde 'Pınar' karakterine hayat verdi.

Arka Sokaklar'dan ayrılan ünlü isim daha sonra Kapalıçarşı, Kız Kaçıran, Akasya Durağı ve Bizim Okul gibi dizilerde rol aldı.