Şimdilerde yıllar önce veda ettiği müzik kariyerine geri dönmeye hazırlanan Paris Hilton, özel hayatıyla ve sosyal medya paylaşımlarıyla büyük yankı uyandırıyor. 

ÖZEL HAYATIYLA GÜNDEMDEN DÜŞMÜYOR

İş kadını, DJ ve şarkıcı Paris Hilton, 2011 yılında dünyaevine girdiği eşi Carter Reum ile 16 Ocak 2023'te oğulları Phoenix Barron'a kavuşmuştu.

Oğluyla pozlarını sık sık takipçileriyle paylaşan Hilton, 2023 yılının son günlerinde taşıyıcı anne yoluyla ikinci kez anne olduğunu müjdelemişti. 

MÜZİK KARİYERİNE DÖNMEYE HAZIRLANIYOR

Ünlü isim, bir kızı olduğunu ve bebeğine "London" (Londra) adını verdiğini duyurmuştu. İki çocuğuyla ilgilenen ve müzik kariyerine dönmeye hazırlanan Paris Hilton'dan cesur pozlar peş peşe geldi. 

ÜSTSÜZ POZ VERDİ

Paris Hilton, NYLON dergisi için cesur bir fotoğraf çekimine imza attı. 43 yaşındaki ünlü, derginin Eylül sayısı kapağında üstsüz ve sadece kot pantolon giyerek poz verdi. 

ÇIPLAKLIĞINI DOKDURMA KÜLAHIYLA ÖRTTÜ

Çıplaklığını iki dondurma külahıyla örten Hilton'un o kareleri sosyal medyayı salladı. Ünlü güzelin iddialı karelerine beğeni ve yorum yağdı. 

"İNSANLAR ARTIK BENİ 'APTAL SARIŞIN' OLARAK GÖRMÜYOR"

 Arkadaşı Bebe Rexha ile samimi bir röportaj gerçekleştirtiren Hilton, Kariyeri, yeni albümü ve DEHB (Dikkat Eksikliği Hiperaktivite Bozukluğu) ile mücadelesi hakkında konuştu. Hilton, "İnsanlar artık beni 'aptal sarışın' olarak görmüyor. Beni gerçek ve duyguları olan biri olarak görüyorlar" dedi.

"ARTIK NEYİN ÖNEMLİ OLDUĞUNU DAHA İYİ ANLIYORUM"

Aile kurduktan sonra şöhrete bakışının değiştiğini söyleyen Hilton, "Artık hayatta neyin önemli olduğunu daha iyi anlıyorum" diye konuştu. Yaklaşan albümünde Megan Thee Stallion ile işbirliği yapacağını ve Sia'nın kendisine 60 farklı şarkı gönderdiğini anlattı.

AİLESİYLE VAKİT GEÇİREBİLMEK İÇİN KILIK DEĞİŞTİRİYOR

Son olarak, ünlü olmanın zorluklarından bahseden Hilton, bazen ailesiyle normal vakit geçirebilmek için kılık değiştirdiğini söyledi. "Siyah peruk, büyük güneş gözlükleri ve kapüşonlu sweatshirt giyiyorum," diye ekledi.