2022 yılında katıldıkları Survivor'da tanışarak aşk yaşamaya başlayan oyuncu Mert Öcal ve tekvandocu Sude Burcu'nun aşkları dolu dizgin devam ediyor. 

Sosyal medya hesaplarından sık sık aşk pozlarını paylaşan ünlü çiftin romantik kareleri büyük beğeni topluyor. 

EVLİLİK YOLUNDA İLK ADIMI ATMIŞLARDI

Eylül 2022'de aile arasında düzenlenen törenle evlilik yolunda ilk adımı atan Mert Öcal (42) ile kendisinden 15 yaş küçük Sude Burcu, düğün için gün sayıyor.

"DÜĞÜN HAZIRLIKLARI HIZLA DEVAM EDİYOR"

Mert Öcal, geçtiğimiz günlerde "Çok heyecanlıyım, düğün hazırlıkları hızla devam ediyor. Her şeyin kusursuz olması için elimizden geleni yapıyoruz. Biraz stresli ama bu tatlı bir heyecan" demişti.

"HAYATIMIN EN ÖNEMLİ ANLARINDAN BİRİNE ADIM ATMAK ÜZEREYİM"

Düğünün detaylarına değinen Öcal, "Küçük bir organizasyon olacak, sadece en yakınlarımızla kutlayacağız. Hayatımın en önemli anlarından birine adım atmak üzereyim, bu yüzden çok mutluyum" sözleriyle duygularını dile getirmişti.

29 EYLÜL'DE NİKAH MASASINA OTURACAKLAR

MagazinBurada'nın haberine göre Mert Öcal ile Sude Burcu, 29 Eylül'de nikâh masasına oturacak.

DÜĞÜN TARİHİYLE İLGİLİ AÇIKLAMA GELDİ

Geçtiğimiz gün Pınar Deniz'in yüzü olduğu markanın lansmanına katılan Öcal, düğün tarihiyle ilgili şu ifadelere yer verdi:

"Düğün 29 Eylül'de. Benim doğum günüm. 2 sene önce Sude'ye evlilik teklifini de doğum günümde etmiştim. Artık doğum günüm her evlilik yıl dönümünde kaynayacak kutlanmayacak artık jeton biraz geç düştü ama artık idare edeceğiz."