Kendine has sesi ve şarkılarıyla yıllardır kulaklarımızın pasını silen Mabel Matiz, son dönemlerin en dinlenen sanatçılarından bir tanesi. Sadece kendisinin öylediği değil, başka şarkıcılara verdiği sözlerle adeta sektördeki boşluğu dolduruyor.

Gerçek ismi Fatih Karaca olan Mabel Matiz, şarkılarının yanı sıra özel hayatıyla da gündemde yer alıyor. Ailesi, sevgilisi merak ediliyor. Geçtiğimiz yıllarda ünlü isim Kıbrıs Gazisi babası Ali Karaca'yı kalp krizi nedeniyle kaybetmişti.

5 SENE ÖNCE BABASINI KAYBETTİ

Askeri törenle babasını uğurlayan Mabel Matiz, sosyal medyada yaptığı duygusal paylaşımla babası Ali Karaca'ya veda etmişti. Matiz, "Hep seni bekledim. Hep senin özleminle yaşadım. Hep çok sevdim seni. Çok. Şöyle ağız dolusu bi’ diyemedim ya. Aşkolsun. Tanıdığım en çalışkan, en dürüst, en yardımsever, en ağırbaşlı, en takıntılı, en sinirli, en komik ve en orijinal adam; canım babacığım Gazi Ali Karaca’yı kaybettik. Çok zormuş. Hem de çok.'' demişti.

ESKİ FOTOĞRAFLAR ORTAYA ÇIKTI

Özel hayatıyla göz önünde olmayan Mabel Matiz'in yıllar önceki hali ortaya çıktı. Babasıyla bir evin salonunda çekilen fotoğraflar sosyal medyada paylaşıldı. Renkli gömleğiyle poz veren Matiz'in eski hali tebessüm ettirdi. 39 yaşındaki şarkıcının hiç değişmemesi de görenleri şaşırttı.