Galatasaray'ın Arjantinli süper yıldızı Mauro Icardi ile eşi Wanda Nara, geçtiğimiz aylarda boşanma kararı almıştı. Wanda Nara aldığı kararı sosyal medya hesabından resmen duyurmuştu.

"AYRILMAYA KARAR VERDİM"

Temmuz ayında Wanda Nara sosyal medya hesabından paylaştığı, "Ayrılmaya karar verdim ama Mauro ile aile olmaktan vazgeçmeyeceğiz. Aşk varken daha fazlasını denemek hata değildi. Hiçbir şeyden pişman değilim, bu çifte hayatımın en güzel yıllarını verdim ama bugün yalnız kalmak zorundayım" sözleriyle ayrılığı açıklamıştı. 

Icardi ve Wanda Nara, yaşanan bu gelişmelerin ardından sosyal medya paylaşımlarıyla ve özel hayatlarıyla sık sık magazin gündeminde yer aldı. 

"BENİ VE ONU BİN KEZ DAHA BİR ARADA GÖRECEKSİNİZ"

Katıldığı bir programda Mauro Icardi ile olan ilişkisini inişli-çıkışılı olarak değerlendiren Nara şu ifadeleri kullanmıştı:

"Gerçek şu ki; kavga etmeyi hiç sevmiyorum. Ne olursa olsun biz bir aileyiz. Beni ve onu bin kez daha bir arada göreceksiniz. Beni ararsa bulur" 

"ICARDI İLE WANDA NARA BARIŞTI"

Bir dargın bir barışık ilişkileriyle hem Arjantin'de hem de Türkiye'de sık sık manşet olan ünlü çiftin barıştığı iddia edildi.

İSTANBUL'A GELİYOR

Haluk Yürekli, YouTube'da açtığı canlı yayında "Icardi ile Wanda Nara barıştı" dedi. Wanda Nara'nın önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

"PRIME ICARDI GERİ DÖNÜYOR"

Bu gelişme sonrası sosyal medya kullanıcıları art arda paylaşımlarda bulundular. İşte o yorumlardan bazıları:

"Ne güzel hayat!", "Son dakika sorun çıkmasın uçuşta?", "O zaman bu bize yarar", "Prime Icardi geri dönüyor"