İstanbul'un Küçükçekmece Atakent Mahallesi'nde geçtiğimiz günlerde cadde üzerinde bir kadın, kızına şiddet uyguladığı iddiası ile çevredeki vatandaşların tepkisini çekmişti. Sosyal medyaya düşen görüntüler kısa sürede gündeme oturmuştu. 

"KIZIM YOLA DOĞRU KAÇINCA KORKTUM"

tv1000 muhabiri Yunus Emre Şeker, hem anneye hem de ailenin komşularına ulaştı. Anne Esin Varol o günü "Arkadaşıyla oynadı, arkadaşıyla birlikte meyve suyu istediler. Arkadaşım ‘şuan alamam’ dedi. Benimki de duydu bunu. Ayrıldıktan sonra kızım aynı meyve suyu markasını söyleyip istediğini söyledi. Ben de  daha sonra alabileceğimi söyledi. Kabul etmeyip tepinmeye başladı. Yola doğru kaçınca korktum. Tuttum kızımı silkelemeye başladım. ‘Bana bak’ diye. İnsanlar gelince anneliğimi sorgulamaya başladı.  Kızımı bırakmak istesem, geriye dönmem evime giderim. Polis, beni ve kızımı aldı. Pedagog eşliğinde kızımla konuşuldu. Anne ile kızı arasında olan küçük bir münakaşa olarak görüldü. Hukuki olarak haklarımı savunacağım. Biz birbirimize sıkı sıkı daha da sarılacağız, bu dönemi aşacağız." sözleriyle anlattı.

Annenin komşusu ise "O gün sinirlenmiş, yapmaması gerekirdi. Öyle bir anne değil, çocukları için uğraşan bir anne." dedi.