Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’ndeki ikinci maçında deplasmanda Twente ile karşılaşacak. Avrupa mücadelesindeki ilk maçında Union SG’yi mağlup eden sarı lacivertliler, Hollanda deplasmanında da galip gelerek iddiasını sürdürmeyi hedefliyor.

Sarı-lacivertlilerde Union Saint-Gilloise karşısında kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Bright Osayi-Samuel ile sakatlığı bulunan Çağlar Söyüncü müsabakada forma giyemeyecek. Öte yandan İrfan Can Kahveci’nin Union SG maçında olduğu gibi maça ilk 11’de başlaması bekleniyor.

Teknik Direktör Jose Mourinho’nun savunmanın ortasında Becao-Djiku ikilisini, orta sahanın ortasında ise Ambrabat-Fred ikilisini oynatması bekleniyor. Portekizli teknik adamın forvette ise beklentilerin altında kalan En Nesyri’ye şans vereceği öğrenildi.

MUHTEMEL 11'LER

Twente: Unnerstall; Van Rooij, Hilgers, Bruns, Salah-Eddine; Regeer, Vlap, Steijn; Van Wolfswinkel, Van Bergen, Lammers.

Fenerbahçe: Livakovic, Mert Müldür, Becao, Djiku, Oosterwolde, Amrabat, Fred, Szymanski, İrfan Can Kahveci, Maximin, En-Nesyri.

SAAT 22.00'DE BAŞLAYACAK

Fenerbahçe’nin deplasmanda Twente karşısında oynayacağı UEFA Avrupa Ligi mücadelesi saat 22.00’dan itibaren, TRT Spor’dan şifresiz olarak yayınlanacak.