Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu ve Doğukan Güngör gibi isimlerin yer aldığı 'Kızılcık Şerbeti' dizisi, üçüncü sezona yeni oyuncularıyla başladı.
Kaan Taşaner'in ikinci sezonun ortasında dahil olduğu dizinin kadrosuna Şebnem Bozoklu, Şebnem Dönmez ve Fırat Çelik katıldı.

Dizinin afişinde yeni sezon oyuncularından sadece Şebnem Bozoklu'ya yer verildi.

Dizide Giray rolünü oynayan Kaan Taşaner, afişin yayınlanmasının ardından Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Saygının yokluğu, açıkça yapılan bir hakarete nazaran az saldırgan olsa da aynı derece yaralayıcı bir hal alabilir. Örneğin, karşıdaki insana hakaret edilmiyordur ama onun bir insan olarak varlığı da tanınmıyordur Bu kişi, varlığı önem arz eden tam bir insan olarak görülmüyordur. Bir toplum yalnızca birkaç kişiyi ayırıp geri kalan kitlelere bu şekilde davrandığı zaman bu bir saygı kıtlığı yaratır. Sanki bu kıymetli cevherden herkese yetecek kadar yokmuş gibi. Çoğu açlıklar gibi; bu kıtlık da insan yapımıdır, yiyeceğin aksine saygının hiçbir maliyeti de yoktur. O zaman niçin saygı bu kadar kıt olsun ki?"
 
Taşaner paylaşımın ardından Instagram hesabını kapattı. 



'Kızılcık Şerbeti'nde Mustafa'yı oynayan Emrah Altıntoprak da afişe photoshopla kendi fotoğrafını ekledi.