Medcezir, Zalim İstanbul, Yalı Çapkını gibi dizilerden tanıdığımız güzel oyuncu Mine Tugay, kariyerinin yanı sıra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dillerden düşmüyor. 

GENÇ KIZLARA TAŞ ÇIKARTIYOR

Genç kızlara taş çıkaran fiziğiyle adından sıkça söz ettiren Mine Tugay'ın paylaşımları büyük yankı uyandırıyor. İlerleyen yaşına rağmen genç ve güzel kalmayı başaran 46 yaşındaki Tugay’ın kusursuz fiziği ve güzelliği dikkatleri üzerine çekiyor. 

GÜZELLİK SIRRINI AÇIKLAMIŞTI

Güzellik sırrını açıklayan Tugay, "Bal, zerdeçal ve limon suyuyla yaptığım bir maske var, bazen onu uyguluyorum. Tavsiye ederim. Kendimi dengede hissetmek için de yoga yapıyorum" demişti. 

BORNOZUYLA POZLAR VERDİ

Şimdilerde tatilde olan Tugay'dan yepyeni pozlar geldi. Bornozuyla objektif karşısına geçen Tugay'ın kareleri büyük beğeni topladı. 

BEĞENİ YAĞDI

Ünlü güzelin cesur paylaşımına hayranları da kayıtsız kalamadı. Tugay'ın bornozlu karelerine binlerce beğeni ve yorum yağdı. 

"SENİN BU GÜZELLİĞİN BAMBAŞKA"

Mine Tugay'ın paylaşımına; "Çok tatlısın", "Abla senin bu güzelliğin bambaşka", "Güzel ve farkında" gibi binlerce övgü dolu yorum geldi.