'Canım Ailem', 'Küçük Sırlar', 'Yalan Dünya', 'Anne' ve 'Hedefim Sensin' gibi yapımlarda yer alan Gonca Vuslateri, kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. 

NİSAN AYINDA ANNE OLDU

Gonca Vuslateri, 2024'ün Mart ayında sevgilisi Levent Yaşar ile nikâh masasına oturmuş, kızı Asya'yı ise nisan ayında kucağına almıştı.

PAYLAŞIMLARINA HAYRANLARI KAYITSIZ KALMIYOR

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da dikkatleri üzerine çeken Vuslateri'ye binlerce beğeni ve yorum yağıyor. Sık sık ailesiyle paylaşımlarda bulunan oyuncuya hayranları kayıtsız kalamıyor. 

YEPYENİ BİR PAYLAŞIM GELDİ

İlk kez anne olma sevincini yaşayan Gonca Vuslateri, kızı Asya ile paylaşımlara doyamıyor. Kızının yüzünü bu zamana kadar göstermeyen Vuslateri'den yepyeni bir paylaşım geldi. 

MÜJDAT GEZEN'İ ZİYARET ETTİ

Daha önce yaptığı paylaşımlarda kızını hep arkası dönük şekilde paylaşan Gonca Vuslateri, bebeğiyle birlikte usta oyuncu Müjdat Gezen'i ziyaret etti. 

BEBEĞİNİN YÜZÜNÜ İLK KEZ GÖSTERDİ

 Minik Asya ile Gezen'le poz veren Vuslateri, bebeğinin yüzünü kapatmadan paylaştı. Minik Leyla'yı görenler paylaşımıa nazar boncuğu emojisi koyarken birçok kullanıcı anneye benzetti.