Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterine hayat veren ünlü oyuncu Eda Ece, yaklaşık 4 yıldır birlikte olduğu basketbolcu Buğrahan Tuncer ile nikah masasına oturmuştu. Mutlu evliliklerini sürdüren çifften düğünden kısa bir süre son hamilelik müjdesi gelmişti. Eda Ece, aylar önce minik kızını kucağına aldı.

BÖYLE DUYURMUŞTU

 Eda Ece kızı Mina İpek'in dünyaya geldiği "Sabırsız canım kızım aniden doğdu. Çok da güzel bir gün seçti kendine, gelişiyle bizi çok mutlu etti. Arayan soran, bizi merak eden, iyi dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederiz" sözleriyle duyurmuştu.

YENİ KARELER

Sosyal medya hesabından sık olmada da ara ara kızının yüzünü göstermeden paylaşımlar yapan Eda Ece'den kızıyla yeni kareler geldi. Ece kendine ait giyim markası olan Moon Milk'in ofisinden paylaşımlar yaptı. 

YENİ PATRON

Toplantı masasında kızının fotoğrafını çeken Eda Ece'den takipçilerini gülümseten bir kare geldi. Ece paylaşımının altına ise espirili bir şekilde, "Toplantı başlamıştır arkadaşlar @moonmilkcomtr yeni patron mini mini minoska!" notunu düştü.