Seslendirdiği 'Dibine Dibine', 'Adeyyo', 'Aman Aman' ve 'Olsun' gibi parçalarla hafızlara kazınan Ece Seçkin, özel hayatıyla ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündem düşmüyor. 4 yıldır birlikte olduğu pilot Çağrı Terlemez ile 2021 yılında dünya evine giren ünlü şarkıcı Ece Seçkin geçtiğimiz günlerde iki aylık hamileyken bebeğini kaybettiği açıklayarak üzüntüsünü paylaşmıştı. 

SAĞLIK DURUMUNU PAYLAŞMIŞTI

Geçirdiği operasyon sonrası sosyal medya hesabından sağlık durumu hakkında bilgi veren şarkıcı, "Ameliyatım başarılı geçti. Arayan herkese çok teşekkür ederim. Telefonlara dönüş yapamadıklarımdan özür diliyorum. Konserimi iptal etmek zorunda kalmasaydık bu durumu bilmenizi ve üzülmenizi istemezdim" açıklamalarında bulunmuştu. 

MORAL PARTİSİ

33 yaşına giren Ece Seçkin, önceki gece bir mekanda doğum gününü kutladı. Şarkıcı, yakın dostlarının ve ailesinin katıldığı doğum günü partisinden yeni kareleri sosyal medya hesabından paylaştı. 

"DOĞUM GÜNÜNÜN ÖTESİNDE BİR ŞEYDİ"

Seçkin doğum günü partisinden paylaştığı karelerin altına ise,"Şimdi sizleri paylaşım yağmuruna tutacağım  Çünkü "hazırlan gel 3-5 arkadaş doğum gününü kutlayacağız" denilen bir gecede bütünnnn bakın bütünnn sevdiklerimin nasıl biraraya gelip beni dünyanın en mutlu gecesine ışınladıklarını sizlerle paylaşmam lazım 
Bence doğum gününün ötesinde bir şeydi...

"İYİ Kİ DOĞDUM BE!"

İnanılmaz bir enerji vardı.  Bütün gece birbirimize sımsıkı sarılıp şarkılar söyledik,sevgi seli gibi birşeydi sanki.
Hepinizi çok seviyorum ve ne diyeceğimi bilemiyorum. İYİ Kİ DOĞDUM BE!" notunu düştü.