Kızılcık Şerbeti dizisinde hayat verdiği 'Doğa' karakteriyle izleyicileri ekran başına kilitleyen Sıla Türkoğlu'ndan yeni sezon başlamasıyla beraber sosyal medya hesabından yaza veda pozları geldi. Türkoğlu'nun o pozlarına kısa sürede binlerce beğeni geldi.



Yayınlanan her bölümüyle reyting rekorları kıran Kızılcık Şerbeti dizisinde ‘Doğa’ karakterini canlandıran Sıla Türkoğlu, başarılı oyunculuğuyla ve güzelliğiyle izleyicileri ekran başına kilitliyor. Kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da gündemden düşmeyen Türkoğlu, sezonun bitmesiyle beraber kendini serin sulara atan ünlü isimlerden biriydi. 

YENİ POZLARI PAYLAŞTI

Instagram hesabından da sık sık tatil paylaşımında bulunan Türkoğlu'na takipçilerinde de beğeni ve yorum ihmal edilmiyor. Her paylaştığı fotoğrafa anında binlerce yorum ve beğeni alıyor. 

YENİ SEZON EKRANA KİTLEDİ

Eylül ayının gelmesiyle beraber reyting rekorları kıran Kızılcık Şerbeti dizisinin de yeni sezonu geçtiğimiz haftalarda yeniden başlayarak izleyicileri ekran başına kitledi. 

VEDA ETTİ

Dizinin başrol oyuncularından olan Sıla Türkoğlu da dizinin başlamasıyla beraber tatil sezonunu kapattı. Türkoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı tatil paylaşımları ile yaz sezonuna adeta veda etti. 

BEĞENİ VE YORUM YAĞDI

Türkoğlu veda pozlarını, "Yaz bitti ben anca biliyorsunuz ki" notuyla paylaşırken saniyeler içerisinde adeta beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Türkoğlu'nun tatil pozlarına, "Bayıldık bu ne güzellik böyle!" , Tek kelimeyle güzel harika kızım seni seviyorum" , "maşallahhhhh maşallah maşallah " gibi yorumlar geldi.