Arka Sokaklar’da, operasyon gereği pavyona giden Hüsnü ile Mesut, İnci Taneleri’ne gönderme yaparak izleyicileri güldürecek. Arka Sokaklar’ın yeni tanıtımında Hüsnü, “Adın ne senin güzellik?” dediği kadından, “Adım Dilber aslanım.” cevabını alınca “Evin, barkın var mı senin?” diye soruyor. Bu sırada Emniyet Müdüründen “Operasyona konsantre olalım arkadaşlar.” anonsu geliyor. İşte tüm detaylar...

20 Eylül Cuma akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek Arka Sokaklar’ın son fragmanı, izleyenleri gülümsetti.

Fragmanda seri katilin peşine düşen ekipten Mesut ve Hüsnü pavyona gidiyor. Hüsnü, masasına oturan kadına “Adın ne senin güzellik?” deyince “Adım Dilber aslanım.” diyen kadın Hüsnü'nün yanağından makas da alıyor. 

Hüsnü ise bu cevaba “Evin barkın var mı senin?” deyince, Emniyet Müdürü Candan’ı kızdırıyor. Operasyonu bir araç içinden yöneten Candan, “Operasyona konsantre olalım arkadaşlar.” diye Mesut ve Hüsnü’yü uyarıyor.


Fragman bu eğlenceli tarafıyla sosyal medyada epey dikkat çekti. Pavyon görüntülerinin ekrana geldiği fragmana dizinin izleyicileri tarafından yorum yağmuru yapıldı. 

 

Türker İnanoğlu’nun imzasını taşıyan, yapımcılığını D Media’nın üstlendiği Arka Sokaklar; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, Ozan Çobanoğlu, Ebru Cündübeyoğlu, Özlem Çınar, Burak Satıbol gibi oyuncuları kadrosunda buluşturuyor. Arka Sokaklar’ın yönetmenliğini bu sezon Baran Özçaylan üstleniyor.

Arka Sokaklar, yeni bölümleri ile her cuma akşamı Kanal D’de izleyicisiyle buluşacak.