Uzun süredir birlikte olan Meriç Aral ve Serkan Keskin bugün evleniyor. Çiftin düğününün hazırlık aşamasından ilk kareler de ortaya çıktı. 

Düğün hazırlıkları ve evden çıkış anları arkadaşları tarafından sosyal medyada paylaşıldı. 

Meriç Aral ve Serkan Keskin'in düğün gününe dair heyecan verici detaylar, çiftin sosyal medya hesaplarından paylaşılan görsel içerikler sayesinde gün yüzüne çıkıyor.

Uzun süredir birliktelikleriyle gündeme gelen Serkan Keskin ve Meriç Aral, bugün düzenlenen görkemli bir törenle evlendi.

Çiftin düğünü, İstanbul'un gözde semti Etiler'de yer alan özel bir mekanda aile ve arkadaşları gerçekleşti.

DÜĞÜNE ÜNLÜ AKINI

Çiftin arkadaşları, sosyal medya hesaplarından birçok paylaşım yaptı.

2. Sayfa'nın haberine göre, Meriç Aral, düğün öncesinde "Ben evlenme teklifi ettim. Balayına, İskoçya'ya gitmek istiyordum. Sonra İskoçya'ya gittik. İskoçya'da da Serkan, bana evlenme teklifi etti." dedi.

Serkan Keskin ise evlilik teklifi hakkında "Sevgilim, bana evlilik teklif etti. Hemen kabul ettim. Çok acayip bir duyguydu. Balayı yapamayacağız, hemen işe başlayacağız" dedi.

 Çiftin düğününe Bengi Apak, Sarp Apak, Demet Evgar, Kıvanç Tatlıtuğ, Başak Dizer, Barış Arduç, Birkan Sokullu, Bartu Küçükçağlayan, Taner Ölmez, Ece Çeşmioğlu, Alina Boz, Umut Evirgen gibi birçok ünlü isim katıldı.