Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterine hayat veren ünlü oyuncu Eda Ece, yaklaşık 4 yıldır birlikte olduğu basketbolcu Buğrahan Tuncer ile nikah masasına oturmuştu. Mutlu evliliklerini sürdüren çifften düğünden kısa bir süre son hamilelik müjdesi gelmişti. Eda Ece, aylar önce minik kızını kucağına aldı.

YÜZÜNÜ HALA GÖSTERMEDİ 

Eda Ece kızı Mina İpek'in dünyaya geldiği "Sabırsız canım kızım aniden doğdu. Çok da güzel bir gün seçti kendine, gelişiyle bizi çok mutlu etti. Arayan soran, bizi merak eden, iyi dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederiz" sözleriyle duyurmuştu. Sosyal medya hesabından sık olmada da ara ara kızının yüzünü göstermeden paylaşımlar yapan Eda Ece'den kızıyla yeni kareler geldi.

YENİ KARELER

Kızı Mina İpek ile sık sık sosyal medyada paylaşım yapan Ece, kızının yüzünü hala sır gibi saklıyor. Takipçileri ve hayranları ise yüzünü göstereceği zamanı sabırsızlıkla bekliyor. Ece'den bugün yine kızıyla yeni kareler geldi. 

OYUN SAATİ

Anne olmanın heyecanını yaşayan Ece, sosyal medya hesabından kızı ile oyun oynadıkları anı paylaştı. Ece kareyi, "Anneyle oyun saati" notuyla paylaştı. 

YÜRÜYÜŞ KEYFİ

Ece ardından kızıyla birlikte yürüyüşe çıktığı keyifleri anları paylaştı. Ece'nin video çekerken kızının yüzünün görünmemesi için çok dikkat ettiği görüldü.