Gülperi, Aşk Ağlatır, Son Yaz, Dünyayla Benim Aramda gibi projelerde yer alan 23 yaşındaki oyuncu Hafsanur Sancaktutan, kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da sık sık magazin gündeminde yer alıyor. Güzel oyuncu bir arkaşm aşk hayatı ile ilgili sorulan soruya, "Ortalıkta adam kalmadı" diyerek cevap verince sosyal medyada gündem olmuştu. 

EL ELE YAKALANMIŞLARDI

Bu cevap sonrası ünlü oyuncunun adı Kubilay Aka ile sık sık anıldı. Geçtiğimiz ay ilk kez bir mekan çıkışı el ele görüntülenen Sancaktutan ve Aka, aşklarını itiraf etmişti.

AŞK POZU GELMİŞTİ

Sancaktutan, birkaç gün önce sevgilisi Kubilay Aka ile birlikte ilk fotoğrafını kalp emojisiyle paylaşmıştı.Ünlü çiftin pozları büyük beğeni topladı. Aşkları tam gaz devam eden ünlü çiftten Kubilay Aka, sevgilisini sette ziyaret etti.
 

SET ZİYARETİ

Birbirinden ayrı kalamayan çiftten Kubilay Aka, sevgilisi Hafsanur Sancaktutan'ı sette ziyaret etti. Siyah Kalp dizisinin setine ziyarete giden Kubilay Aka'nın sevgilisi ve diğer oyuncularla verdiği pozu Esra Dermancıoğlu sosyal medya hesabından ppaylaştı.