Netflix'te 30 Eylül-6 Ekim 2024 haftasının en çok izlenenleri belli oldu.

1. The Platform 2

Gizemli bir lider, dikey hücrelerden oluşan acımasız bir sistemde kendi kanunlarını dayatırken yeni gelen biri, şaibeli yiyecek dağıtım yöntemine karşı mücadele eder.

2. Tam Bir Centilmen

Jigololuk yapan çekici bir adamın hayatı, bir kadına âşık olmaya başlamasıyla altüst olur. Artık gerçek isteklerini ve ihtiyaçlarını keşfetmesi gerekecektir.

3. Black Adam

Black Adam, antik tanrıların kudretine denk özel güçler kazanan ve binlerce yıl tutsak kaldıktan sonra özgürlüğüne kavuşan anti-kahraman Black Adam'ın hikayesini konu ediyor. 

4. Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları (Miss Peregrine's Home for Peculiar Children)

16 yaşındaki Jacob Portman (Asa Butterfield) kendini gizemli bir adada ve 70 yıl öncesinde bulduğunda, burada yaşayan kendisi gibi tuhaf ama gizemli güçlerle donanmış genç öksüzlerle karşılaşır. Bu çocuklar, Bayan Peregrine'in (Eva Green) koruması altında yaşamlarını sürdürmektedir.

5. Belalı İş

Haksız yere cinayetten suçlu bulunan sakar bir elektronik cihaz satıcısı, masumiyetini kanıtlamaya çalışırken polis teşkilatındaki yolsuzluk ve komplolarla karşılaşır. 

6. Hayalet Avcıları: Öteki Dünya (Ghostbusters: Afterlife)

Ghostbusters: Afterlife, taşrada bir kasabaya taşınan bir ailenin, büyükbabalarından kendilerine kalan hayalet avcıları mirasıyla bulundukları kasabayı büyük çaplı bir hayalet istilasından kurtarmaya çalışmasını konu ediniyor.

7. Mercy

Bir doktor ve eski askeri subay olan baş karakterimizin hayatı, iş yerini işgal eden İrlandalı mafyanın saldırısıyla köklü bir değişiklik geçiriyor. Hospital, Askeri geçmişi olan bir doktorun, oğlunun rehin alınmasıyla başına gelenleri anlatıyor.

8. Dünyanın Merkezine Yolculuk (Journey to the Center of the Earth)

Film, maceraperest bir bilim adamı olan amcası ile, İzlanda'ya giden Sean, burada onlara rehberlik eden Hannah'nın (Briem), tesadüfen gizli güzellikler ve tehlikelerle dolu bambaşka bir dünya keşfetmelerini konu alıyor.

9. Çirkinler

Güzellik standartlarının zorla dayatıldığı distopik bir gelecekte, mecburi estetik ameliyat olmayı bekleyen bir genç kaybolan arkadaşını bulmak için bir yolculuğa çıkar.

10. Rebel Ridge

Kuzeninin kefaleti için ödeyeceği bir çanta dolusu paraya yerel polis haksız şekilde el koyunca eski bir deniz piyadesi, küçük bir kasabadaki yolsuzlukla mücadele eder.